Bestuur 2016

stOUT-geheel_web
v.l.n.r. Lisa Scheifler, Daan Egberts, Lisanne de Weert

Ons beleidsplan voor 2016 (met begroting) kun je hier lezen.

 

Daan Egberts – Voorzitter

stOUT-daan_web

Als eerstejaars student Civiele Techniek heb ik direct goed kennis gemaakt met kunst en cultuur op de UT: ik speelde in 2012 in de musical ‘Alice in Wonderland’, in 2013 speelde ik in ‘De Feeks’ en februari j.l. speelde ik in ‘De Minnaar’. Tussendoor ben ik actief bezig geweest in de organisatie van verschillende voorstellingen en het besturen van verschiedene verenigingen. Toen in 2013 het openluchttheater bedreigd werd met sloop heb ik mij ingezet voor de verbouwing die uiteindelijk in 2014 is gerealiseerd. En nu mag ik deze mooie stichting voorzitten waar ik probeer de bekendheid van het openluchttheater te verbeteren. Maar ik wil niet alleen dat je weet dat het theater er is, ik wil dat je het ook gebrúíkt! Het OUT leent zich namelijk perfect voor ieder soort bijeenkomst, de Grieken gebruikten het Amphitheater onder meer voor debatten en volksstemmingen. Ook dat moet bij ons kunnen!

 

Lisa Scheifler – Secretaris

stOUT-lisa_web
In mijn vrije tijd dans ik enthousiast bij verschillende verenigingen en ga ik graag naar allerlei voorstellingen. Naast mijn psychologiestudie ben ik vaak bezig geweest met cultuurbesturen, commissies en het organiseren van evenementen. De stichting van het openluchttheater vorm te geven is nu een interessante nieuwe uitdaging, met veel gezelligheid erbij!
Als secretaris ben ik voornamelijk bezig met onze interne administratie en documentatie en met het onderhouden van de website. Daarnaast begeleid ik de voorzitter naar afspraken en verzorg ik notulen en aantekeningen. Tijdens een voorstelling help ik soms mee met de drankverkoop en dan geniet ik tussendoor uiteraard ook van de voorstelling.

 

Lisanne de Weert – Penningmeester

stOUT-lisane_web
Naast mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente, ben ik graag met van alles en nog wat bezig. Vooral theater is een grote passie van me, vandaar ook dat ik in januari 2016 vol enthousiasme in het bestuur van het Openluchttheater van Universiteit Twente ben gestapt om de functie van Penningmeester te bekleden. Naast het bijhouden van de boekhouding en het maken van begrotingen en afrekeningen is het mijn taak om subsidies en sponsors te vinden. Bent u als particulier of bedrijf geïnteresseerd om het OUT financieel te steunen (hier staat natuurlijk een leuke compensatie vanuit ons tegenover), dan hoor ik het graag!

 

Het bestuur krijgt geen vergoeding voor de gemaakte uren. Als zij voor bepaalde taken buiten Enschede moeten zijn kunnen hun reiskosten wel vergoed worden.

 

Contact

Voor algemene vragen kun je een mail sturen naar bestuur[at]openluchttheater.utwente.nl.

Postadres:
Stichting Openluchttheater Universiteit Twente
Vrijhof, Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede