De stichting

OUT vanaf UTrack

Stichting Openluchttheater Universiteit Twente beheert en programmeert sinds september 2015 het openluchttheater op de campus van Universiteit Twente. Dit pareltje ligt achter de atletiekbaan (UTrack) en naast het buitenzwembad, zie de kaart. Ze heeft als doel het faciliteren van culturele evenementen en voorstellingen, o.a. door het theater te verhuren aan amateurverenigingen. Maar ook andere organisaties zijn van harte welkom om iets in het OUT te organiseren!

De stichting werkt nauw samen met Culture & Events, het reserveringsbureau en het facilitair bedrijf van Universiteit Twente. Samen met onze partners zorgen wij voor een net onderhouden theater met een gevarieerd, inspirerend programma. Bekijk en importeer onze agenda hier!

Het bestuur neemt de besluiten omtrent de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur  wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht die minimaal twee maal per jaar bijeen komt. Op deze vergaderingen worden o.a. de (beleids-)plannen gepresenteerd. Maar ook de goedkeuring van het (financiële) jaarverslag en het aanstellen van nieuwe bestuurders staat bij de RvT-vergaderingen op de agenda.

Yes! De oprichting is officieel!

Stichting Openluchttheater Universiteit Twente is op 2 september 2015 opgericht en staat sinds 3 september 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64048756. Het RSIN van de stichting is 855500992. De SBI-code is 90041 – Theaters en schouwburgen.

Wij gebruiken de volgende namen door elkaar: Stichting Openluchttheater Universiteit Twente, Stichting OUT, OUT, OUTwente, Openluchttheater UT. Maar hoe noem jij ons? Laat het ons weten via Twitter, Facebook of mail!

Contact

Voor algemene vragen kun je een mail sturen naar bestuur[at]openluchttheater.utwente.nl.

Postadres:
Stichting Openluchttheater Universiteit Twente
Vrijhof, Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede